Anglie Francie Nemecko Madarsko Italie Jamajka Slovensko Spanelsko Turecko Skotsko Sardnie Cesko Bulharsko Andorra Monako Vatikan Slovinsko Chorvatsko Bosna Rakousko Belgie Jersey Gibraltar

Friday, September 02, 2005

Můj současný pohled na soutěžící

Takže iniciální názor a současné rozložení je jasné, tudíz jak to vidím v současné době. Vezmu to opět podle jmen, je to nejjistější -

  • Rosťa - kromě své slavné hlášky při příchodu do vily se projevil pouze tak, že balí/nebalí Moniku, spolčil se silnými (Petr) a drží se zuby nehty. Jinak na něm není nic zvláštního - prostě nuda nuda, šeď šeď
  • Kačka - pro mě zklamání. Stále si hraje na benjamínka a naivku, ale ta hra už mě nebaví. 14 dní je ve stejné póza (to je asi její tradiční stav), což už začíná fest nudit. Škoda že se nedala víc dohromady s Vladkem - mohla z nich být prima dvojka.
  • Petr - s přehledem vyhrál soutěž o největšího podvraťáka. Bohužel u něj člověk neví, o co mu vlastně jde a tak je zábava ho pozorovat. Z vnějšího pohledu by si zasloužil vypadnout, ale koho bychom pomlouvali ? Je to křívák, ale baví mě !
  • Honza - ze smíška se vyklubal neurotik. Stále je sním legrace, ale je vidět, že jako jediný prostě "potřebuje" vyhrát. Tomu podřídil všechno a je ochoten udělat cokoliv. Čím víc bude přituhovat, tím to s ním bude horší.
  • Vladko - v současné době morální kádr. Určitě není dokonalý, hodně si věci bere, ale když je v klidu, je s ním legrace a nikoho nepodráží. Bohužel právě jeho charakternost ho může potopit v očích ostatních soutěžících a on se nakonec může zlomit ztratit sympatie diváků. Moc by mu pomohlo, kdyby se dal do kupy s Reginou a Katkou.
  • Regina - rozhodně silná osobnost, ale svým způsobem blázen. Na jednu stranu je schopná mluvit velmi rozumě, na druhou provádět neskutečné hlouposti. Proč chtěla vyřadit Vladka jsem nepochopil. Stejně jsem nepochopil, proč se dala do kupy s Honzou. Určitě by neměla být vyhozena v prvním kole, ale finále si nezaslouží. I když, kdo ví, třeba jí časem dojde, že všichni nemusí skákat jak ona píská. Pořád si myslím, že by si víc měla vážit Vladka - spolu to můžou dotáhnout hodně daleko !
  • Monika - nezvládá soutěž. To co předvádí je z její strany křeč. Ví, že nemůže vyhrát, ale snaží se, i když neví jak. S Rosťou mohli utvořit hezký pár a oživit soutěž, místo toho jí cvakají zuby a není ničeho schopná. Prostě nuda.
  • Michal - snaží se být spravedlivý, ale moc mu to nejde. Ovědomuje si situaci, ví o osazenstvu hodně, ale v kritické situaci mlčí. Prostředí vily ho hodně umlčelo, ale má potenciál se projevit a s ubývajícím počtem soutěžících. Určitě černý kůň.
  • Wendy - je to holka nahoru dolu. Neumí se vyrovnat s prostředím. Byla by veselá, ale atmosféra a tlak ji zcela přemohly. Paradoxně ji hodně pomohlo, že byla slyšet ze zpovědnice. Regina by si ji asi vybrala, ale po tomto extempore se dostala na stranu ukřivděných.
  • Emil - sobec, co hraje jen na sebe. Je to komik, ale tak moc se upnul na výhru, že udělá cokoliv. Jeho taktika je celkem prostá - projevovat se pouze pozitivně, nebo být v právu. Když je možnost blbnout, jde první, ale nevypadá to upřímně. Mnohem větší zábava by s ním byla, kdyby nešlo o peníze.
  • Hanka - ta holka není žádná naivka, ví o čem život je (prostě servírka), ale neumí pobavit. Je v zásadě nudná a člověk o ní nic neví. Patrně má taktiku totálního nevyčnívání, ale když se projeví, je to zlé.
  • Věra - na to kolik jí je, se chová děsně. Také jde jen po penězích, ale narozdíl od jiných, jde po nich přes mrtvoly. Pomlouvá, je falešná. Její divadlo při zúčtování bylo famózní. Sice se těšila na Reginu, ale hned jak přišla se dala do spolku s Petrem.
  • Saša - je s ním legrace, ale opět - je to sobec. Také hraje jen na sebe, ale není to zoufale sešněrované, jako Emil, což je dáno jen prostinkostí Emila - jinak by se Saša v ničem od Emila nelišil. Ovšem možná nás překvapí - s Michalem na to mají !
Takže tohle je můj současný názor na soutěžící. Co nevidět se pověnuju celkovému stavu - kdo s kým, za kolik a tak. Hlavně se těším na duel, tak snad stihnu do té doby něco napsat, aby to bylo aktuální ...
Defectus

No comments: