Anglie Francie Nemecko Madarsko Italie Jamajka Slovensko Spanelsko Turecko Skotsko Sardnie Cesko Bulharsko Andorra Monako Vatikan Slovinsko Chorvatsko Bosna Rakousko Belgie Jersey Gibraltar

Saturday, October 01, 2005

Kdo to říkal ?

Je to zvláštní, ale asi si náš národ bude muset zvyknout na reality show. Zatím jsme se chovali jsko Mirkové Dušínové a poctivě vyhazovali kohokoliv, kdo odporoval našemu pohledu na dobro a zlo (nebo jinak, kdo pro nás ono zlo reprezentoval). Bohužel nám asi uniklo ono již pověstné hollywoodské - kvalita je filmu je rovna kvalitě hlavní záporné role. Pokud nikoho takového nemáme, pak musíme jen smutně konstatovat, že kvalita naší reality show upadá. Zatímco nudných patronů máme dost, nemáme prakticky nikoho, kdo by zaujal. Vladko bez Petra, nebo Hanze je spokojený, Regina také nemá své výlevy, ti, kdo by eventuelně dělali problémy, si dávají pozor (strategicky mlčí) a tak až na pár chvil, je to selanka k pohledání.
A přesně v tomto okamžiku by měl zakročit štáb. Pokud si Vyvolení své problémy vyřešili, je potřeba jim připravit komplikace jiné a větší. Deptat je a dostávat pod tlak. Ti kdo se přetvařují se musí odhalit a vůbec všichni ukázat své charaktery!
Bohužel - místo toho přišel velmi nevhod dlouho avizovaný, charitativní týden. Věc velmi prospěšná, bohužel, zcela špatně načasovaná. V zásadě mají Vyvolení smůlu. V okamžiku, kdy je Velký Bratr na zemi a stačí mu dát ránu z milosti, žádají si Vyvolení time-out ! Buď si tak moc věří a chtějí VB knock-outovat jednou "čistou" ranou, nebo si chtějí přidělávat problémy ... Jak jinak si lze vysvětlit situaci, kdy odejde poslední zjevný záporňák a přijde týden milých úsměvů ?!
Osobně doufám, že hned po skončení dnešního koncertu se vrátí dramaturg a celý štáb a vyvinou na naše oblíbence takový tlak, že slovo fičák bude jen zlomkem svého významu ! Po tomto oddechu je potřeba znovu přiložit pod kotel a ukázat lidem, že reality show není žádná procházka růžovým sadem ... Jsem opravdu zvědavý !
Defectus

No comments: