Anglie Francie Nemecko Madarsko Italie Jamajka Slovensko Spanelsko Turecko Skotsko Sardnie Cesko Bulharsko Andorra Monako Vatikan Slovinsko Chorvatsko Bosna Rakousko Belgie Jersey Gibraltar

Monday, March 02, 2009

Co se deje?

Myslim, ze tem co sveho cesu pravidelne sledovali tento blog musi byt divne, jakto ze se posledni dobou (no jsou to mesice) na tomto blogu nic neobjevilo. Duvodu bylo a je nekolik. Prvne, nas blog byl hlavne o nasem cestovani a my tuto zimu nikam necestujeme. Za druhe, do naseho zivota prisel novy, svezi vitr.
Takze jaka je soucasna situace a vyhlidky do budoucnosti?
Vezmu to chronologicky:
Jako prvni akce bude stehovani. Nas najem nam konci 18/05/2009 s tim, ze jej prodluzovat nebudeme. Ne ze by se nam tady (v Hounslow) nelibilo, ale je cas pro zmenu. Predpokladam, ze se prestehujeme pocatkem kvetna, abychom do poloviny kvetna stihli prevest vsechny smlouvy, prestehovat nabytek a pohodlene se usadit.
Na seznamu mist, kam bychom se radi podivali, je zatim na prvnim miste Southend-on-sea, vychodne od Londyna.
Jen co se trochu usadime nasleduje svatba. Obrad je planovan v Trebici dne 06/06/2009.
Na svatbu pojedeme autem, jelikoz letadlo nepripada v uvahu, tim mene autobus, a vlak je desne drahy. V CR pobudeme rekneme tyden a pak masirujeme zpet.
A to nejzajimavejsi si schovavame na 12/08/2009 - priblizne. V tento datum plus minus by mel prijit na svet novy clovicek. A ne jen tak ledajaky clovicek - nas potomek. Samozrejme pokud vsechno pujde jako po dratkach.
A to je vlastne duvod, proc cestovani na nejakou dobu nebude. Narajzovali jsme se dost (skoro jako Holub) - v minulem roce to bylo nejakych 40 000 km! Tak ted si dame pauzu a jak to bude mozne, zacneme nas konicek provozovat znovu - a kdyz panbuh da, tak ve trojici.... nebo treba ve ctverici ... :-)
A na zaver foto - komentar netreba.
Mejte se bajecne a drzte nam palce.
Ondra

From Our baby

1 comment:

Unknown said...

Zdravim ta Ondro. Jak som sa tak prechrustal tvojim blogom, vidim ze to mas/mate zaujimave. Predcastne gratulujem k sobasu a samozrejme prajem hodne zdravicka potomkovi.
Inac ten plan cestovania do Ciech autom ti nedoporucujem, alebo skor tvojej manzelke a mrnusovi. My sme tiez cestovali asi 3 mesiace pred porodom do Nemecka (nejakych 900km) a mala prisla na svet o mesiac skor kvoli preklamsii a mala iba 1.7kg. Takze ked uz pojdete urobte si dlhsie a castejsie prestavky. Ti drobci to asi tazsie znasaju.

Ako vidim zostal si verny svojim konickom (SCI-FI, technologie,..).

Som rad ze som ta nahodou nasiel a ze sa ti/Vam dari.

tak zatial.
Miro Michalik ( SAGEM, CLS)