Anglie Francie Nemecko Madarsko Italie Jamajka Slovensko Spanelsko Turecko Skotsko Sardnie Cesko Bulharsko Andorra Monako Vatikan Slovinsko Chorvatsko Bosna Rakousko Belgie Jersey Gibraltar

Sunday, March 29, 2009

Vlakem do Shoeburyness

Rozhodli jsme se trochu vrátit do starých časů a zajet si na výlet vlakem. Vyrazili jsme z nádraží Fenchurch Street vlakem c2c směrem na východ, přes Westcliff a Southend pěkně až na konečnou - do Shoeburyness.
Ještě jsme neměli úplně jasno, kam bysme se tak mohli přestěhovat a vzhledem k tomu, že Shoeburyness připadalo v úvahu, jeli jsme to tam omrknout.
Zjistili jsme, že je to malebné, ovšem poněkud ospalé městečko s nádherným pobřežím, plné spokojených důchodců s pejsky, jak by řekl Jakeš " piánko .. ano .. ne .. " :-) , zkrátka pohodička na nedělní výlet, ovšem nic zábavného k stálému žití.
Udělali jsme jen pár fotek na pobřeží, jinak tam vážně nebylo vůbec co fotit, ale pro načerpání té pohodové nedělní atmosféry je to snad dostačující :-)

Shoeburyness

Naviděnou, napočtenou se těší stále ještě slečna EKG, brzy již paní EKG - ježiš, teď mě napadá, nevezmou mi takhle ten titul??? :-)

No comments: