Anglie Francie Nemecko Madarsko Italie Jamajka Slovensko Spanelsko Turecko Skotsko Sardnie Cesko Bulharsko Andorra Monako Vatikan Slovinsko Chorvatsko Bosna Rakousko Belgie Jersey Gibraltar

Tuesday, June 17, 2008

Kacka v Londyne

Takze zase po chvilce nejake zpravy od nas. Hlavni zpravou dne je navsteva Kacky a Mikiho. Navsteva to byla domluvena dlouho predem (nekdy v breznu 2008), takze to nebylo zadne pekvapeni.
Kacka s Mikim priletela v patek (13/06/2008 - holt cestovani v patek 13. :-)) a hned jsme se potkali na nadrazi. vezla ohromny kufr o jehoz vyznamujsem mel pochybonosti, ale snad neprozradim mnoho kdyz reknu, ze na zpatecni ceste mela co delat, aby se ji tam vesly vsechny ty veci.
Aby to mela mirne jednodussi, tak si kufr nechalu u me v praci a sla na prohlidku - Kacka se vyznacuje predevsim tim, ze se dovedu bleskurychle prepravovat na jakekoliv vzdalenosti, takze nez jsem skoncil v praci, tak mela projity Borough market, Imperial war museum a jeste se stacila podivat na St. Paul's! To vsechno s Mikim a za tri hodiny - no smekam, mne trvalo Imperial war museum dva dny :-) Pak uz jsme se jen vydali domu a tim to haslo (pro patek).
V sobotu jsme se vypravili do Legolandu. Ten je kousek za Londynem, zrovna na asi strane, takze za 30 minut jsme tam byli. Hned jsme si zajezdili na nekterych jizdach (ja se vyhybal vodnim, ale prvni vodni jizde jsem se vyhnout nestacil), Miki si uzil snad vsechno a statecne prezil i horskou drahu! No proste parada, pocasi nam pralo, takze jsme se vecer dostali domu celkem unaveny ...
Druhy den byl asi nejveselejsi - chteli jsme se podivat do Brightonu - pocasi melo byt priznive, Brighton je asi hodinu a pul cesty, takze to byla jasna volba. Bohuzel jsem nevedel, ze se zravna ten den jede cyklisticky zavod Londyn-Brighton a ze 20000 cysklistu tak dokonale zablokuj Brighton, takze by se to dalo shrnout jako ze po 4 hodinach smerem do Brightonu jsme se dostali zpatky do Hounslow :-) Vecer jsme si jeste skocili do parku a tak :-)
Nasledne mela Kacka volny program, jelikoz bylo pondeli a ja musel do prace. Stihla toho opravdu hodne! Muzea prosla a tak a sraz jsme si pak dali odpoledne v Hyde parku. Ten jsme si zbezne prosli a jelikoz se Mikimu libili londynske autobusy, tak jsme se jednim projeli od Marble Arch na Piccadilly Circus. Tam jsme chvilku hledali nejakou jidelnu, az jsme nahodou skoncili v cinskem bistru, kde se za fixni poplatek dalo jist - tak jsme si dali a vyrazili zpatky domu.
V utery uz mela Kacka jen dopoledne a pak v 16:00 sraz na Victoria station. Jeste pry stihla udelat nakupy a tak, takze jsem se pak na nadrazi rozloucili, zamavali a tak.
No byla to super navsteva - Miki i Kacka naprosto suprovy, jen houst takovych navstev! Dokonce i Erika rikala, ze by rada, aby zustali dele - a to pred tim tvrdila, ze to asi nevydrzi a podobne recicky :-)
Jinak ja jsem nic nefotil a Erika s nama nebyla, takze jedine fotky jsou z mobilu od Kacky - ale take dobre :-)
Ondra

Kacka Mobil Legoland

No comments: