Anglie Francie Nemecko Madarsko Italie Jamajka Slovensko Spanelsko Turecko Skotsko Sardnie Cesko Bulharsko Andorra Monako Vatikan Slovinsko Chorvatsko Bosna Rakousko Belgie Jersey Gibraltar

Thursday, July 05, 2007

Rock4people

Takze o tom, jak jsem se jen horko tezko dostal na festival Rock4people, uz jste si precetli, tak ted se jen ve zkratce zminim o tom, co na festivalu bylo a jak jsem si to uzil.
Predne - nevidel jsem FLA. A co nastve nejvic, minul jsem je i kdyz meli koncert v Londyne. Gogol Bordello koncert odrekli, takze jsem toho alespon nemusel litovat.
Kdo naopak byl. Predne zazrak posledni doby - manaskovi PuppetMasterz - hip-hop s manaskama je opravdu hodne sileny. Nasledne jsme bohuzel byli svedky mnoha imitaci americkych hard-core kapel, ktere se mnohdy omezili pouze na styl obleceni a mlaceni do kytary.
Rozhodne prekvapenim vecera se stala kapela Buty, ktera svuj koncert pojala trochu jako jukebux - podle toho co si divaci zarvali, to jim zahrali. A hrali fakt dobre.
A samozrejme na konec naplast za chybejici FLA - Basement Jaxx - predvedli super show a i kdyz trochu prselo, stalo to za to (ono zatrsat si pod plastenkou, co muze byt lepsiho?)
Tak a na zaver jeste par fotek, aby to bylo uplne jasne...

Rock4People

No comments: